Kevät tuo mukanaan värikkään tuoreuden ja maun juhlan ruuan suhteen. Piristä jokapäiväistä elämääsi keltaisella, kuten sitruunalla, maissilla, keltaherneillä ja keltaisilla paprikoilla, jotka piristävät lautasiasi. Olipa kyseessä salaatit, keitot tai pääruoat, keltaiset ruoat voivat symboloida kevään virkistävää energiaa ja iloa ja auttaa luomaan eloisan ja maukkaan ruokailukokemuksen.
Pippurilla grillattua ananasta! Grillaa makeita ananasviipaleita ja tarjoile hiutalesuolan, chilin, limetin mehun ja vaniljajäätelön kanssa.
Reseptit on otettu Sulten-keittokirjasta. Sen ovat luoneet kokki Jan Ivar Nykvist ja valokuvaaja Mats Dreyer Oktopuksesta, joka on Noreman kumppani valokuvauksessa ja ruoka-inspiraatiossa.
Tai Instagramissa: @oktopus_studio, @janivarnykvist, @mats.dreyer